Dječja igraonica

Linguina dječja igraonica je izuzetno popularan program namijenjen djeci od 3. do 6 godine života.

Djetetov mozak u tako ranoj dobi poput spužve upija znanje velikom brzinom i lakoćom, a temelji stranog jezika biti će usvojeni kvalitetno i nenametljivo. Tako stečena znanja su trajna i predstavljaju kvalitetnu osnovu koja će olakšati kasnije učenje stranog jezika.

Rano učenje jezika omogućuje točniji izgovor stranog jezika, nema straha, a istraživanja su pokazala da takva djeca imaju razvijenije mentalne sposobnosti, kreativnije razmišljaju i općenito lakše uče.

Program igraonice podrazumijeva učenje stranog jezika kroz igru, priče, brojalice, zagonetke, crtanje, pjevanje, plesanje i glumu, a odvija se dva puta tjedno u popodnevnim satima. Djeca uče jezik na spontan, opušten način u kreativnoj atmosferi prema najsuvremenijim programima za rano učenje stranog jezika. Profesori su mlade osobe s dugogodišnjim iskustvom u radu s djecom, pouzdane, fleksibilne, kreativne, a prošli su posebnu obuku unutar škole, redovito se usavršavaju i prate svjetske trendove u podučavanju jezika.

Roditelji se u znanje svoje djece mogu uvjeriti na priredbama gdje djeca kroz razne igrokaze demonstriraju sve što su naučili u toku godine.